Profiel verificatie

Vanaf nu kunt u er voor kiezen om uw profiel te verifieren. Dit doormiddel van een identiteitscontrole. Nadat wij de verificatie gedaan hebben zal dit ook zichtbaar worden bij uw profiel. Dit zullen wij dan ook zo spoedig mogelijk controleren.

We geven vanaf nu onze leden hier voor de mogelijkheid en niemand is hier toe verplicht. Wel is het zo dat het kan voorkomen dat wij bij enige twijfel over bijvoorbeeld de leeftijd van onze gebruikers de beslissing kunnen maken om u te benaderen met de vraag uw identiteit aan te tonen. Met behulp van ons team aan moderators controleren wij of het hier gaat om serieuze profielen. Als dit zo blijkt te zijn zal de verificatie ook zichtbaar zijn bij uw profiel.

De ingestuurde gegevens zullen alleen gebruikt worden om op echtheid te controleren en deze zullen wij daarna ook verwijderen voor ons zelf.

Mocht u nog vragen hebben rondom de verificatie kunt u ons een mail sturen via: contact@vivalexa.nl en deze zullen wij dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Inloggen OF              Aanmelden

Uw privacy is belangrijk voor ons. Uw privegegevens zullen verder niet gebruikt worden.

PROFIEL AANMAKEN U heeft al een account?

Geslacht

Ik zoek een ?

Ik woon in ?

Mijn opleiding is ?

Relatie/Single ?

Ik Rook ?

Ik heb piercings ?

Ik heb tatoeages ?

Mijn Kleur Ogen is ?

Mijn haarkleur is ?

Mijn huidskleur/afkomst is ?

Mijn Lichaamsbouw is ?

Mijn lengte is ?

Intiem Geschoren ?

Cupmaat ?

Geboortedatum ?

Over mij ?


Minimaal 10 karakters

Wat ik zoek ?


Minimaal 10 karakters

Geinteresseerd in ?

Welke Gebruikersnaam wilt U ?


Minimaal 6 karakters

Uw Emailadres

ID Kaart uploadenWil je je profiel laten verifieëren op echtheid? Upload dan je ID kaart, paspoort of rijbewijs en je zal een vinkje op je profiel krijgen. (Dit is niet verplicht!!)

Enkel je foto, naam en geboortedatum moeten zichtbaar zijn.

Mag alleen PNG,JPG of GIF zijn (uploadlimiet 8MB)

Wachtwoord ?

Go up